Családos Szakosztály

A Családos Szakosztály a szülők és gyermekeik közös együttlétének örömét kívánja elősegíteni színvonalas és rendszeres programok által.

Az apróságoknak a Baba-mama klub összejövetelein (péntekenként 10-12-ig a Szt Imre Házban, XI Himfy u. 9.) szakképzett óvónő segít újabb és újabb ablakot nyitni felfedező útjukon.

A félévente szervezett családos rendezvények (tájfutás, kincskeresés, farsang stb.) igényes műsorral és kézműves foglalkozással várja az érdeklődőket. A hagyományok ápolása, a korai kulturális élmények frissessége a biztos magyarságtudat és a hovatartozás meghatározó pillérei.


SZIE tagsági kirándulás

BESZÁMOLÓ A SZIE TAGSÁGI KIRÁNDULÁSRÓL

„Az összes közül ez volt eddig a legjobb kirándulás.”  Így mesélte valaki az elmúlt választmányon, aki sajnos nem volt részese május 11-i  zebegényi kirándulásunknak, ám másoktól ezt hallotta róla! Akik pedig ott voltunk, tanúsíthatjuk, hogy így is volt, hasonlóképpen éreztük.

A Tengernek Csillaga Gyermekrajz Pályázat eredményhirdetése

Szeretettel köszöntünk minden érdeklődőt

a Szentimrevárosi Egyesület

 

TENGERNEK CSILLAGA

 

című gyermekrajz pályázatának eredményhirdetésén!

Szentimrevárosi Húsvét 2012. április 1-9.

Egyesületünk 2012. nagyhetében, - virágvasárnap és húsvét hétfő között - kulturális programok sorával lépett a XI. kerület széles nyilvánossága elé.

A SzIE önkéntes tagjai immár több, mint két évtizede az esztendőnek szinte minden napján valamilyen közös rendezvénnyel örvendeztetik meg egymást és a környezetükben élőket, - mégis, ilyen mértékű és ilyen sokrétű megmutatkozás most történt először az egyesület életében.

Szentimrevárosi közösségi ház 2012. Húsvét

A Kulturális Városközpont pályázat keretében 2012. április 1-9. közt egy héten át működtetett "Szentimrevárosi Közösségi Ház"-unk nagy siker volt a kerületi lakosság körében. Leglátványosabb érdekessége ez a helytörténeti "mesélőtábla" volt.

Kerületi "mesélőtábla"