Archív

Családos Szakosztály

A Családos Szakosztály a szülők és gyermekeik közös együttlétének örömét kívánja elősegíteni színvonalas és rendszeres programok által.

Klub Szakosztály

Aktuális:

Társasjáték-klub szerdánként:
/node/181

Jégtánc hétfőnként:
/node/780

Szieszta tavasszal és ősszel (nem SzIE rendezvény, de tőlünk indult):
http://szieszta.net/

A fiatalabb korosztály az Egyesület jövőjének ígérete. A Klub Szakosztály kínálata az őket megérintő számtalan lehetőség egyike, amely összejövetelein a kultúra, a politika, a tudomány egy-egy szeletét tálalja fel.

Evangelizációs Szakosztály

Az Evangelizációs Szakosztály elsődleges feladata a hitéletben tájékozódni kívánók megszólítása. Az elmélyülést az alkalmankénti hétvégi összejövetelek, nyári lelkigyakorlatok segítik.

SzIE Szabadegyetem

Tizennégy éve működő szabadegyetemünk azzal a céllal indult, hogy értelmiségi fiatalok számára lehetőséget biztosítson a közélet, a politika, a kultúra napi problémáiról való beszélgetésre és ezáltal az önképzésre. A klubestek mellett tárlatvezetéseket, kastélytúrákat és színházlátogatásokat is szervezünk.

Nyitott Szem Fotóskör

A fényképezés a modern technika számtalan ötletével különösen közel áll a fiatalokhoz.

Magyar Borkultúráért Asztaltársaság

Kéthavonta baráti találkozás keretében ismerkedünk a magyar borok világával.

Bál

Előzetes: a 2015. évi SzIE bált november 14-én szombat este 7-től tartjuk a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban (1114 Bp. Villányi út. 27.).

A SZIE nagy őszi eseménye a Szie Bál, amely a tartalmas szórakozáson túl - a hagyományoknak megfelelően - ismerkedési lehetőség és generációk találkozási pontja. A honlapjukon keresztül értesülhetnek a következő bállal kapcsolatos minden tudnivalóról és képes beszámolókat olvashatnak az előző évek báljairól.

Lókúti kulcsosház

Az egyesület a bakonyi Lókút község plébániáját 1996 és 2013 között, folyamatos felújítás mellett kulcsosházként működtette.