Kiránduljunk együtt!

Kedves Kiránduló Társak!

Folytatjuk hagyományos közös kirándulásainkat, melyet idén a 100 éves fennállását ünneplő Szent Imre Plébánia közösségeivel együtt hirdetünk és tartunk meg.
Akinek szoros kötődése van a Plébániához, részt vehet a fénygyűjtő/pontszerző sorozatban is. Erről további részleteket a hirdetmény végén lehet olvasni.

Első tavaszi kirándulásunk a Budaörs feletti dombokra vezet. Megfigyeljük a sziklagyep jellegzetes védett növényét, a leánykökörcsint. A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: március 18., szombat
Útvonal: Budaörs, Csiki csárda - Huszonnégyökrös-hegy - Csík-hegy - Sorrento - Farkas-hegy - Kőhegy - Budaörs, Szabadság út
Táv, szintemelkedés: 9.2 km, 360 m
Találkozás: Móricz Zsigmond körtér/Villányi út, 240-es busz végállomásnál, 8.45-kor. Busz indul: 8.52-kor.
Visszaérkezés ugyanide kb. 15 órakor.

A kirándulásra jelentkezni nem szükséges, csupán pontos megjelenést kérünk a találkozási ponton.

További információ: Török Tamás 30 948 3858

 

A pontgyűjtésről részletesebben:

A Szent Imre Plébánia a jubileumi évben a legtöbb programjához pontszerző lehetőséget biztosít, mely pontok összesítés után fénylő fáklyákká alakulnak, ezzel is megmutatva a közösség ragyogását.
A pontgyűjtéshez előzetesen regisztrálni kell a szentimre100.hu honlapon. Ezt követően az egyes eseményeken történő részvétel alkalmával be kell olvasni mobiltelefonunk segítségével a helyszínen található QR kódot. A beolvasás automatikusan képezi a regisztrált személy pontjait, amit a novemberi búcsú időpontjáig folyamatosan gyűjthetünk.
Régebbi típusú okostelefonok esetén szükség lehet QR kód leolvasó alkalmazásra is, az újabb típusoknál elegendő a kamera megnyitása.

 

Dátum: 
2023. március 18., szombat - 08:45